lr hur?

Iaktagelser från min egna lilla värld!

Vårkänning?

Kategori: Eget svammel

Den vill inte riktigt blomma ut... våren alltså... själv känner jag hormonrusningarna i kroppen... det spritter, det är vår! men det verkar som väder och vind vill hålla kvar vid en handfull plussgrader... så vad gör man? Jag vet inte...

Fick se lite snödroppar och väntar ivrigt på vitsippor och blåsippor... men det får väl dröja ett tag, själv är jag otålig och ivrig... Men det är väl så det ska va... lr hur?

:P

Näbtan bäppt i näban...

Kategori: Moralens förfall

Ur näsan rinner en stril stöm snor... takten är av kalibern att det känns som jag är täppt... Gnäll... Det luktar långvårds-blogg lång väg... lr hur?

:P

Sliten som fan...

Kategori: Eget svammel

Sitter mitt inatten och är sliten som fan... inte för att jag varit ute, för det har jag inte... inte för att jag druckit, för det har jag inte... men med en sjukdom i kroppen som äter ork...

Höjden av förnedring är att bli bjuden på middag, vara nykter, få köra värdarna till polare, krogen och stan... sen få vara barnvakt... Nej, mer vill jag inte... Hade det varit någon annan än dom det var hade jag bett dom dra åt helvete, men detta par förtjänar en sväng om... så om nån timma ringer dom och ska hem... fan, va kul, lr hur?

:P

En paus, Darin?

Kategori: Eget svammel

Expressen basunerar ut att Darin tar en paus från Sverige... (Läs artikeln) Jag vet inte om det är den finniga tonnåringens mening lr en journalists egna tolkning av vad Darin sagt, men jag kommer att tänka på några få saker...
1. Kanske är pausen riktigt välkommen... Bingolotto tar inte mot samma artist fler gånger under samma säsong.
2. Kanske är pausen riktigt välkommen... P3 spelar inte samma artist fler än tusen gånger under samma säsong.
3. Kanske är pausen riktigt välkommen... Bert Karlsson får inte promota samma artist fler gånger, när nya billigare står på kö.

Ja, ni fattar vart jag vill komma... MEN... i denna ganska tragiska soppa står en kille, pojkvasker som inte gått ut skolan, inte fått vara ungdom (fullt ut) och som inte kan ta sig egen tid... Visst finns det något att tycka synd om honom vad gäller honom... lr hur?

:P

Varför då?

Kategori: Eget svammel

Har haft hög puls ett tag... så nu fick jag jod av Karolinska... en liten kapslad historia till tablett som typ brinner i magen på mig nu... varför ska den göra så? Jag vet inte? Men det första man undrar är om man kommer att skita lila nu... lr hur?

:P

19:42 kom det...

Kategori: Moralens förfall

19:42 lades nyheten ut på SVT-text... inte 1942... inte förra seklet över huvud taget... Men igår rasslade det alltså ut i etern... Österike tillkännagav nazist-sympatier under andra väldskriget... nyhet? nån?

Vet inte varför men det kanske är ett mänskligt drag att förtränga dåliga minnen... lite som lumparminnet på nåt sätt... eller så handlar det helt enkelt om att en ny generation slipper bära skammen och då är det OK att tala ut... jag vet inte...

Dessvärre tycker jag att det ger ett löjes skimmer över folkmorden att efter 60 år göra upp med sitt förflutna, och på nåt sätt känns det bara kusligt när man hör stövelskaften eka ute på gator och torg, även om det kallas för politiska manifestationer lr demonstraioner... lr hur?

:P

Yes... det regnar!

Kategori: Eget svammel

Jag vet inte om jag är vid mina sinnens fulla bruk, men det känns sååå bra att det regnar även fast termometern säger att det bara är strax över noll... Nu ska snön bort... Den ska åtminstonde upp över Dalälven innan jag är nöjd...

Nu ska husväggarna badas i sol... tussilagon ska pryda diken, snödroppar rabatterna... sen ska det bli en satans så kort vår innan det är dax för sommar och Sweden Rock Festival... lr hur?

:P

Dragen?

Kategori: Eget svammel

Blev lockad med sockerbit till brorsan... han behövde hjälp med sin kombinerade kyl/frys som efter garantin keckat helt... Efter det blev jag medlurad till en visning av ett hus ca 5 meter från hans... fan det blir scary när brorsan tycker att man ska flytta så nära, vet inte varför, men det blir bara så lixom...

Sen var det till att hjälpa en polare som packat och landat någon mil söder om där jag bor... Fan... helt färdig efter en lastbil och massa släp... men fan vad kul det är att läsa allt gnäll.. lr hur?

:P