lr hur?

Iaktagelser från min egna lilla värld!

Vila i frid, Foppa...

Kategori: Eget svammel

49 år är ingen ålder... I söndags somnade du in för att inte vakna igen. Vila i frid!

Kastar in en länk till en låt av Foppa om Foppa, Enough! Jag behöver nog inte säga så mycket mer... lr hur?

:P

Fredspriset är ett skämt!

Kategori: Eget svammel

Jag är nog en av dom första att hålla Obama i första ledet för bland det bästa som hänt USA, men att ge killen fredspris som krigförande statsman, ja... Det är som att utnämna en hustrumisshandlare till världens bästa älskare... Missförstå mig rätt men det blir ganska bizarrt, populistiskt... javisst! politiskt korrekt... även det! Men rätt? Knappast... Pretty skitfel idé om fred... lr hur?

:P

Bizzi...

Kategori: Eget svammel

Var ett tag sen jag klottrade och det kommer kanske dröja några dagar till innan det blir något mer konkret. Har haft fullt upp med allt möjligt så tiden har ätits upp helt...

Har petat ihop skivomslag till en grupp som jag tror kommer slå fläskstort... Willy Clay Band, håller på med lite web och lite annat i affischväg åt en polare. Kul, men tidsödande.

Flög över landet idag i ett hyfsat litet plan och kastades som en vante i starten på väg mot ARN. Hösten har tagit ett fast grepp om färgerna i landskapet och temperaturen åker jojjo mellan acceptabelt och råkallt. Att skrapa bilrutor har jag sluppit denna vecka, men förra veckan hände det för många gånger för att det ska vara schysst mot själen...

Middag med Pabbe och adjökens innan flytten till Peking för honom... synd... Längtar till helgen norr om polcirkeln, längtar till att åka till Medelhavet... och Athen! tror hösten blir riktigt jäkla skitnajs... lr hur?

:P