lr hur?

Iaktagelser från min egna lilla värld!

Hoppla!

Kategori: Eget svammel

Hörde ett nytt uttryck idag... Infrastrukturell diskriminering! Jag tänkte wow! Sen insåg jag att det var något som kommer blåsa över som en fjärt i världsrymden...

Jag vet inte om ni hörde uttrycket idag på nyheterna när dom pratade om den kringled som ska byggas runt Stockholm via Skärholmen i söder till någonstans i norr (om eStockholmo alltså)... En ivrig kommunalpolitiker från mina uppväxtområden står och beklagar sig över att den led som ska byggas kommer att gå genom Skärholmen, detta styrktes av teser med studier av en akademiker som observerat problemet i staterna (samma land där indianerna fick ge plats till sheriffer och nybyggare)...

Jag kan förstå problemet och ordets betydelse... smaka på ordet! Infrastrukturell diskriminering... Tänk miljonprogrammen, tänk det minimala ansvar bostadsbolag tar för skitdyra hyresrätter i en del utsatta områden... Men tänk för fan inte på en alternativ genomfart när man redan idag har en genomfart för samma trafik som kan avlasta hela regionen... Det blir lixom fel... Ännu mer fel blir det då man funderar över var denna farled tar vägen vidare... Kungshatt har inga andra boende än relativt välbärgade sommargäster och vidare, ja... är det Drottningholm, kanske? eller villastan? Någon?

Stormar i vattenglas är pretty roliga, men detta ger mig på sin höjd utökade kunskaper i det svenska språkets möjligheter att montera ner reell betydelse, för är det inte det dom det är frågan om? lr hur?

:P

Flyg och far...

Kategori: Eget svammel

Den här veckan har börjat som ett monster... Citerar endast en textrad ur en fantastisk låt som heter Holy shit! "Merry, Merry, It's a little bit scary..."

Nja, kanske lite rejält överdrivet, men attans, så här trött ska man inte vara... lr hur?

:P