lr hur?

Iaktagelser från min egna lilla värld!

Kul med fotboll...

Kategori: Eget svammel

NOT!

0-2 i röven mot BP igår, men sol och varmt åtm... Manfår leva på det lilla... lr hur?

:P

Inte så god morgon...

Kategori: Eget svammel

Jeezes vicket race... Driftstopp imorse på ett gäng applikationer jag hostar... Det ger onekerligen en viss prägel på morgonen att felhantera via telefon... Men det går! Denna gång var det nätverket som spökade och hur mycket jag än ville göra något åt knaset så var det andra som felbekämpade det som skulle hanteras!

Plockade loss lite bilder från helgen... Här kommer tre av mina idoler, för så kan man ju kalla dom alla i olika avseenden... lr hur?

:P

Shysst legendar på plats vid kalasetPatriks brölopp 2009-04-18!Patriks brölopp 2009-04-18!

God morgon!

Kategori: Eget svammel

Är på riktigt najs humör... Vet inte riktigt varför men det är summan av många bäckar som rinner ut i en flod av välbefinnande...

Solig mogon, ser tussilagon gulpynta vägens diken på väg till jobbet! Går förbi Stadshuset där solen badar de tre kronorna i guldglans... Vattnet felekterar en silverskimmrande ton som stärks av den ganska kalla morgonen. Med andra ord känns det OK att gå till jobbet när sinnet är fyllt av vår, även fast det är måndag! Jag stannar upp och fångar staden, låter mig slukas av ögonblicket istället för den stress som alla plikttrogna stressade invånare mobiliserar med sina taktfasta snabba steg...

Jag tänker på Niclas, min kollega, och vad han sa om Stockholmarna... "Det kan springas av bara helvete för att hinna med en tunnelbana, samtidigt som dom vet att det kommer en till om tre minuter... Vi har det lite lugnare i Västervik!. Han har nog en poäng där!

Helgen då? Jo... Patrik gick och gifte sig i lördags och klarade av allt med bravur, festen och allt var i tipp-top utförande... Allahelgonakyrkan och därefter en festlokal på söders höjder med utsikt över hela Stockholm... Fatastiskt fint i dagsljus, otroligt vackert i stjärnljus! Att Cornelis staty står i parken utanför ger bara skönare vibbar samt en ton av kontraster... Den här dagen handlar ju om människor!



Till detta ska läggas att fester som dessa alltid besöks av glada deltagare! Vackra deltagare! Rikigt finklädda människor som lagt ifrån sig vardagen bara för att klä upp sig till fest! ...och vilken fest!



Skapade en hemsida till en polare i söndags, bakfyllan dög inte till mycket, men det funkar den för! Bandet 50 .Caliber Preachers som rockar på i bästa Motörhead-anda, med lika pubertal framtoning... Ni kan själva se resultatet på Myspace.

Omgivningen slår i blom och jag med den! ...vårkänslor är ganska najs! ...lr hur?

:P

Utflykt till Peking...

Kategori: Eget svammel

Så var det dax för ett besök i kyrkan... Närmare bestämt i Norrköping. Pabbes grabb skulle döpas och visst, numeraär namnet vigt till ännu en lärljunge om man ska tro prällen... Nåja! Kyrkan var vackrare än alla vackra ord och Sebastian Ceasar fick sitt namn...

Kul att träffa Pabbe, kul att träffa hans familj... kanske ska man lägga till även hans nya familj oxå... Tror minsann att han kommer lämna för Peking redan till hösten... Kanske är det OK, men jag kommer att sakna honom... Jag tror faktiskt stensäkert att det blir så, och man ska väl lita på sin intuition... lr hur?

:P

Strålande...

Kategori: Eget svammel

Helgens väder är strålande! Jag känner att det verkligen värmer inuti att kunnat peta i mig lite grillat på en soldränkt veranda. Snödropparna som tidigare varit eftersökta och eftertraktade har nu blivit vårdekoration så god som något... Känner att det blir sommardäck på Opeln till påsk...

Inför årets Allsvanska känns inte motivationen på topp. Det är för mycket runt mig som betyder så mycket mer i fokus... Jag har inbitet följt upptakten men inte kännt något riktigt sug. Kanske kommer det tillbaka när telefonen börjar ringa metchdagsvant... men jag är lite osäker.

Det känns ändå kul att DIF för första gången kan börja spela utan att man har den där vibben att allt utom 3 pinnar är förlust, på så sätt känns det faktiskt roligare än på länge...

Inför sommarens rockfestivaler så blir det nog glest med mina besök. Kanske blir det någon sväng dit Faith No More lirar, men i övrigt kommer jag försöka lasta in så mycket kulor jag kan för att kunna rymma Sverige några veckor nästa vinter...

Känns iofs inte så kul att lägga pengarna på ett konto där man typ vet att det är omvänd Robin Hood-effekt som gäller... Oavsett val av bank lr sparform... Skattelapp och pensionsbesked skvallrar entydigt om att det är åt andra man spar... INTE sig själv... Suger pretty grande faktiskt... lr hur?